Nieuwe website stg. Yarah en Updates BijbelCollege

De website van de Stg. Bijbels & Theologisch Onderwijs YARAH is vernieuwd. Dat wil zeggen: we hebben de website voorzien van een nieuwe lay-out en daarnaast de leesbaarheid verder verbeterd door een ander, groter, lettertype te gebruiken.

De website is daarnaast volledig ‘responsive’. Dat wli zeggen dat de website nu ook op een mobiele telefoon of tablet goed te bekijken is. Dit was voorheen iets minder goed geregeld.

De nadruk is daarmee nog meer komen te liggen op de inhoud van de website en niet op de Stichting zelf. Want, zo geloven wij, het is de inhoud die telt!

Wij hopen hiermee de bezoekers van de website van dienst te zijn geweest en met name ook de oudere bezoekers waarvoor een goed leesbare website natuurlijk van groot belang is.

BIJBELCOLLEGE

De website van het BijbelCollege, de gratis online Bijbelschool, is voorzien van een nieuw examen-systeem voor de online toetsen. Het oude systeem, de software, werd door de maker(s) niet meer onderhouden en werkt niet goed meer. Wij hadden daarom al een deel van de toetsen buiten gebruik moeten stellen maar dat is natuurlijk ongewenst. Daarom is nu de website enige tijd geleden voorzien van een nieuw systeem voor het afnemen van de online examens.

Het nieuwe systeem, en de vernieuwde site, is nu dus “live” en heeft als extra’s, ten opzichte van het oude systeem:

  • er worden ‘random’ vragen gesteld uit de database, op willekeurige volgorde;
  • U kunt nu maximaal drie keer een toets afleggen. Voorheen was dit slechts éénmaal (tenzij wij handmatig dit hadden gereset);
  • er wordt direct, op het scherm, een uitslag getoond.
  • U ontvangt per email een bevestiging van het behaalde resultaat!

Nieuw op de site:

  • Er is een nieuw aanvraagformulier voor certificaten gemaakt;
  • De informatie is compacter en overzichtelijker gemaakt.

Klik hier om verder te lezen: https://bijbelcollege.nl/nieuwe-examensysteem-gereed/